Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - nastavení pedálu spojky C4 Coupé
Právě je sob 25. čer 2022 0:33:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nastavení pedálu spojky C4 Coupé
PříspěvekNapsal: úte 28. pro 2021 16:05:21 
Offline

Registrován: úte 28. pro 2021 15:15:39
Příspěvky: 2
Dobrý den , je možno nastavit výšku záběru spojkového pedálu jiným způsobem než autorizovaný servis ? Citroen c4 coupé , první registrace 2006 1,6 benzín.Spojka měněna v neautorizovaném servisu před dvěma roky. Asi před měsícem "bum" a spojka zabírá přeženu "po promáčnutí podlahy" Opět v neautorizovaném servisu "stejném" vyměněn spojkový válec s upozorněním že jsou tam dva . Po ujetí cca 30 Km stejný problém. Opět do stejného servisu , vyměněn i druhý válec a po ujetí pár kilometrů opět stejný problém. Za nemalé peníze .... ,Mám k dispozici dílnu s montážní jámou a pokud mi někdo poradí , že třeba lanko spojky je vedeno přes plast.kladku ...nevím .Děkuji za reakci. Stanislav.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení pedálu spojky C4 Coupé
PříspěvekNapsal: úte 28. pro 2021 18:11:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 7183
Bydliště: Kolín
pises spojkovy valec neprijde ti to divne ??

pokud ne tak ti poradim ze tam neni lanko :lol: :lol: ale brzdova kapalina

_________________
bejvávalo: C4 1.6 HDi 66kw > C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i > Evasion 2.0i

současnost: Cecilka C4 1.6 HDi 80kW FAP - auto pro zenu hracka pro chlapa


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení pedálu spojky C4 Coupé
PříspěvekNapsal: stř 29. pro 2021 14:01:27 
Offline

Registrován: úte 28. pro 2021 15:15:39
Příspěvky: 2
Zdravím , někdy stačí malá nápověda. Je to hydraulický systém a nelze štelovat. Vyndal jsem nádobku na brzdovou kapalinu ohledně kontroly , zda jsou všechny oddíly plné , zdálo se že ano , ale přece jen se tam vešlo ještě asi 10 mml kapaliny.Párkrát jsem našlapal a pedál začal zabírat tak , jak má.Nejsem si jist ohledně odvzdušnění okruhu / jako brzdy /, a nebo je to samostavitelný s automatickým odvzdušněním.Budu sledovat ohledně úniku kapaliny.
Takže díky za radu - pomohla.Stanislav


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz