Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Nejde zvuk RT3, navi apod..




Právě je úte 10. pro 2019 8:19:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde zvuk RT3, navi apod..
PříspěvekNapsal: čtv 16. bře 2017 22:15:49 
Offline

Registrován: čtv 16. bře 2017 21:55:15
Příspěvky: 3
Zdravím, jsem čerstvě majitelem GP 2.0HDI r.v.2007. Nejde mi žádný zvuk z radia, navigace apod. údajně podle obrázku rádio RT3 a palubka Navi drive. Dle manuálu jsem hledal pojistku na zesilovač a pojistka je dobrá. Poradí, prosím, někdo kde co a jak hledat? Díky za radu. Petr


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde zvuk RT3, navi apod..
PříspěvekNapsal: stř 05. dub 2017 21:30:00 
Offline

Registrován: čtv 16. bře 2017 21:55:15
Příspěvky: 3
1.4.2017
Závada zjištěna, vadný hi-fi zesilovač (8 kanálů). Zesilovač,dle výbavy vozu, umístěn na pravém zadním podběhu Grand Picassa. Bohužel zatím netuším jak obejít autorádio RT3 ( výměna za jiné ) jelikož do něj vede optika na palubní počítač.
Jak se zdá, tak ani zesilovač se nedá z nějakých vraků sehnat, je jich jak šafránu, takže se pokusím zapojit zlaté české ručičky a zapojit tam z Peugeota 607, sice jen 4 kanály, ale alespoň něco :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde zvuk RT3, navi apod..
PříspěvekNapsal: stř 05. dub 2017 21:33:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6778
Bydliště: Kolín
zesilovac hleej u polaku na allegru
jinac by melo stacit prepnout radio na bez HIFI a zesik obejit

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i > Evasion 2.0i

současnost: Cecilka C4 1.6 HDi 80kW FAP - auto pro zenu hracka pro chlapa


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde zvuk RT3, navi apod..
PříspěvekNapsal: sob 15. dub 2017 21:01:32 
Offline

Registrován: čtv 16. bře 2017 21:55:15
Příspěvky: 3
Ať jsem hledal jak jsem hledal, tak zapojení ( vypnutí zvuku přes zesilovač ) bez zesilovače nelze. Jediný zesilovač byl u poláků a ten šmejd mi ho nejdříve slíbil a pak prodal někomu jinému. Náhradní zatím nefunguje, tak musím laborovat dál. Kdyby někdo věděl jak obejít optiku aby šel palubní pc budu rád za rady. :cry:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz